Az alakváltozás minket is elért

Az új oldal elindult

Sok-sok ezernyi rendelés és kiszállított étel után nekünk is eljött a pillanat, hogy alakot formáljunk.

Mi is alkalmazkodtunk az igényeitekhez és kialakítottunk egy új oldalt ahol nem csak a megszokott rendelési funkciókat látjuk el ezentúl, hanem megannyi fontos információt osztunk meg veletek nem csak a FoodChef háza tájáról.

etlap-design

Jó bornak nem kell a cégér szokták mondani és mi sem bizonyítja a FoodChef sikerét mint a számtalan visszajelzés, infó, fotó, melyet velünk osztotok meg, vagy amit az ügyfélszolgálaton keresztül hallunk. Mint eddig is, ezek után is szeretnénk a megfelelő és Magyarországon egyedülálló szolgáltatást nyújtani nektek és bemutatni azokat a hiteles személyeket, akiket már hozzásegítettünk a fogyáshoz vagy az egészséges életmódhoz.

FoodChef food rolunk

Az oldal megannyi újdonságot rejt, melyet folyamatosan elétek tárunk.

Az egyik ilyen a Blog oldal ahol az előbb említett cikkeket interview-eket találjátok majd, köztük Adrienn fogyásának 40 napját is. Hamarosan sokak örömére felkerül pár recept is amivel még inkább hozzásegítünk titeket az egészséges életmódhoz de, hogy ne csak kaja legyen mindig a főszerepben így készültünk nektek egy vadi új kupon rendszerrel is ahol megannyi kedvezmény és ajándék vár majd rátok.

Aktív megrendeléseitek nem vesztek el!

Sőőt azokat akár több helyszínre is kérheted majd, legyen az otthoni vagy munkahely.
Számos funkciók egyike az oldalon, hogy bizonyos időkorlátban ugyan de magad módosíthatod a rendelésre a címet telefonálgatás nélkül.

FONTOS, hogy az új oldalra újra kell regisztrálnod, hogy élvezhesd az új kényelmi funkciókat és amennyiben rendelkezel aktív rendeléssel úgy csak a következő leadott rendelésed látod majd a rendszerben.

Bármilyen kérdésetek volna azt tegyétek fel nyugodtan akár Facebook messengeren keresztül.

Kövessétek a Facebook oldalunkat is ahol folyamatosan napra készek lehettek a FoodChef, Store és Blog oldalak tartalmával és az épp aktuális akcióinkkal is.

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK
AZ ÉDESBURGONYA
2018. JUNIUS 11.
A SMOOTHIE
2018 MÁRCIUS 27.
HOGYAN SŰRÍTSÜNK
2017. DECEMBER 6.
Kulcsszavak

food chef

diéta

lefogyok

rendelés

ételrendelés

Étel házhozszállítás

kajarendelés

kaja kiszállítás

diétás

fogyás

Kövess minket:

TELEFON: +36 70 770 9466
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 9H-16H
Ha nem szeretnél lemaradni a FoodChef újdonságairól és akcióiról, iratkozz fel hírlevelünkre!
A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkat.