Black Friday nov. 25

black_friday-min-min

A fekete péntek minket is elért…

no persze nem az 1869-es pénzügyi válságra gondolok ahol eredetileg használták elsőként a szóösszetételt, hanem sokkal inkább a a 19. századból eredő jelentése fontos melyet pontosan 1961-ben kezdtek el használni! Ekkor történt ugyanis, hogy a philadelphiai rendőrség jellemezte a hálaadás csütörtöki napja utáni első pénteket, melyre általában hatalmas dugók és nagyon sűrű közlekedés jellemezte a várost.

A fekete péntek így nem éppen egy pozitív töltetű dolog volt kezdetekben!

1966-ban változott meg a helyzet mikor is a helyi önkormányzat egy alkalmazottja javaslatára a helyi kereskedőkkel karöltve nem a forgalmi dugókat, hanem a karácsonyi bevásárlás kezdetét pozitív töltetként vezették át a köztudatba. 1975-től már nem csak a helyi, hanem  Philadelphián kívül is nagy kedvezményekkel, árakciókkal és 24 órás nyitva-tartással ünnepelték a vásárlókat.

Mi sem teszünk most másként!

Mondhatnánk, hogy extra 24 órás nyitva-tartással várunk benneteket de hiszen tudjátok megújult webshopunk állandóan nyitva áll előttetek. Ami viszont a kedvezményt illeti, eddig is ár minőség viszonylatában a legjobbak voltunk a piacon, de most még lefaragjuk a maradékot.

November 25.-én délben küldünk majd egy levelet amiben benne lesz az extra Black Friday kuponkódod! Iratkozz fel és igényeld meg te is!

UPDATE 2016-11-25: A feliratkozóknak a kuponok 12:30-kor kimentek! Kövessétek a levélben leírtakat és jó étvágyat kívánunk!

E-mail címed:
    Neved:

Email marketing by Műsorgyártás.com

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK
AZ ÉDESBURGONYA
2018. JUNIUS 11.
A SMOOTHIE
2018 MÁRCIUS 27.
HOGYAN SŰRÍTSÜNK
2017. DECEMBER 6.
Kulcsszavak

food chef

diéta

lefogyok

rendelés

ételrendelés

Étel házhozszállítás

kajarendelés

kaja kiszállítás

diétás

fogyás

Kövess minket:

TELEFON: +36 70 770 9466
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 9H-16H
Ha nem szeretnél lemaradni a FoodChef újdonságairól és akcióiról, iratkozz fel hírlevelünkre!
A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkat.