Narancsbőr diéta

narancsbor_dieta-min-min

A narancsbőr program legfontosabb 75 napja a speciális vércsoportokra bontott diétában rejlik. Természetesen a mozgásprogram is fontos, de “a diéta fontosabb mint egy cipőváltás” és csak és kizárólag olyan összetevőket tartalmaz, melyeket ehettek a narancsbőr program időszaka alatt.

Narancsbőr diéta

A programot már önmagában azzal növelheted hogy BETARTOD a diétát és nem kevered össze az alkotóelemeket.

A diéta rejtelmeibe elég nehéz elmélyedni ráadásul úgy, hogy egyesek tanulnak, dolgoznak, dobozolnak és edzenek majd ételeket válogatnak és kezdik következő nap az egészet elölről!

Most ENNEK VÉGE, mert a profi szakemberek összeállították a menüsort, hogy TE A VÉRCSOPORTODNAK MEGFELELŐ diétát élvezhesd a válogatás, odafigyelés és dobozolgatás továbbá főzés nélkül. Így CSAK AZ edzésre kell fókuszálnod és élvezni ahogyan olvad le rólad a narancsbőr!

narancsbor-kaja2

SOKKAL EREDMÉNYESEBB LEHETSZ

Tamás nem győzi hangsúlyozni a diéta fontosságát a narancsbőr program blog bejegyzéseiben, hiszen valóban ez az alapja, ha tökéletesen RÁD szabva, a saját anyagcserédhez igazítva étkezel a program ideje alatt.

Ezzel hozzájárulsz a SAJÁT SIKEREDHEZ és akár ezen múlhat hogy eredményesen zárod-e a programot a 10. hét után.

HA BIZONYTALAN VAGY…

akkor ne feledd, hogy nem számolhatsz kalóriát csak úgy, mert egyáltalán nem mindegy,hogy az a kalória mit tartalmaz és milyen elosztásban vannak benne a fehérje Ch és zsír értékek. Mi pontosan kiszámoltuk neked a menüsorban és ezt a terhet is levesszük a válladról!

Neked már csak egy dolgot kell tenned az edzés mellett, ha megrendeled a narancsbőr diétádat. Kibontod amit bedobozoltunk és megeszed…

Kattints a rendelés menüpontra és rendeld meg ma az ételt, hogy élvezhesd a gond nélküli egyszerű narancsbőr programodat!

Narancsbőr diéta menü rendelj

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK
AZ ÉDESBURGONYA
2018. JUNIUS 11.
A SMOOTHIE
2018 MÁRCIUS 27.
HOGYAN SŰRÍTSÜNK
2017. DECEMBER 6.
Kulcsszavak

food chef

diéta

lefogyok

rendelés

ételrendelés

Étel házhozszállítás

kajarendelés

kaja kiszállítás

diétás

fogyás

Kövess minket:

TELEFON: +36 70 770 9466
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 9H-16H
Ha nem szeretnél lemaradni a FoodChef újdonságairól és akcióiról, iratkozz fel hírlevelünkre!
A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkat.