Így készülnek a termékeink

Adalékanyagmentes
fogásaink vannak

Nem használunk
tartósítószert

Nincs ízfokozó
ételeinkben

Fehérliszt nélkül főzünk,
sütünk

Cukor mentes minden
fogásunk

Környezetbarát technológiával
üzemelünk

Újrahasznosított csomagolásban
kapod az ételed

Csak hazai anyagokat
veszünk

Szénhidrát csökkentett és
gluténmentes lisztekkel dolgozunk

Tiszta, szárított fűszereket
használunk

2014 ÓTA A LIFETILT BRAND TAGJA VOLT A LIFETILT FOOD ÉTEL HÁZHOZ SZÁLLÍTÓ CÉGÜNK
Cégünk (új nevén : FoodChef) megkönnyíti a fogyasztók életét az által, hogy a teljes napi, heti vagy éppen havi menüt rendelhetik meg nálunk. Rövid időn belül, jelentős fejlődésen mentünk keresztül, így már 2015-ben áthelyeztük a konyhánkat egy modern technológiával felszerelt üzembe.
Minőségi alapanyagok
Odafigyelünk az alapanyagok minõségére. Büszkék vagyunk rá, hogy a felhasznált nyersanyagok közül 95%-ban magyar beszállítók, magyar termékeit használjuk a fõzés során. Szakácsaink képzettek és nyitottak az újdonságokra. A Megrendelõink biztosak lehetnek benne, hogy amit megrendeltek azt is kapják a dobozban. Azt, hogy egy étel a fogyasztó elé kerüljön, rengeteg munka elõzi meg. Minden új ételt próba gyártunk és addig finomítjuk, míg el nem érjük a lehetõ legjobb minõséget.
Gazdaságos kínálat
A megújult FoodChef diéta kínálatunkban a számodra legmegfelelõbb kalóriatartomány szerint választhatod ki diétádat! A FoodChef diéták között vegetáriánus megrendelõink és a férfiak részére is van ajánlatunk. A megrendelés mindig elõre történik. Ennek köszönhetõen annyi étel kerül legyártásra, ahány megrendelés van az adott ételre. Ezzel a rendszerrel elkerüljük a maradék felhalmozást, a felesleg gyártást.
Környezetbarát csomagolás
Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetbarát technológiára ezért a Food Chef levesei és fõételei cook and chill technológiával készülnek. Ennek lényege, hogy minden ételt frissen 83 fok felett zárunk légmentesen vákum segítségével dobozba és rögötön lehûtjük 0-5 fok közé, úgynevezett sokkolásos technológiával. Az étel nem fagy meg és 90 perc alatt éri el ezt a hõmérsékletet. Ezzel a módszerrel minden fajta tartósítási eljárás nélkül 5 napig eltartható az étel a csomagolástól számítva.


Kövess minket:

TELEFON: +36 70 770 9466
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 9H-16H
Ha nem szeretnél lemaradni a FoodChef újdonságairól és akcióiról, iratkozz fel hírlevelünkre!
A feliratkozással elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkat.